Íme a FarmFacts Hungary Kft. bemutatkozó videója.

 

 • 2017. november 1. 10:09

  2017 novemberétől Magyarországon a FarmFacts Hungary Kft. veszi át a Smart Farming Kft. szoftverrészlegét. Ezzel a lépéssel a hazai szoftverforgalmazás és support a szoftverfejlesztővel (FarmFacts GmbH) azonos tulajdonoshoz (BayWa  AG) kerül, annak digitalizációs üzletágába besorolva.

 • 2017. január 24. 09:46

  Most egy új egyedi akció keretében lehetővé tesszük Önnek, hogy a saját üzemében, valós körülmények között ismerkedjen meg az AO GreenSeeker eszközzel. Az AO GreenSeeker Profi verziója nettó 6.800 € áron bérelhető az idei szezonra. Vásárlás esetén a bérleti díj 100%-osan beszámításra kerül. 
  A rendszer a következő elemekből áll: 
  - AO GreenSeeker Profi verzió, fronthidraulikára szerelt tartóval (10,2 m munkaszélesség)

 • 2016. december 8. 11:38

  November végétől már elérhető az AO Agrár-Office és a JD-Office programcsomagok új verziója. A programok sok újdonsággal rendelkeznek, melyek közül talán a három legfontosabb a következő:

  1. Automatikus on-line update 

 • 2016. július 14. 14:50

  Azonnali belépéssel keresünk szoftvertanácsadó munkatársat kaposvári székhelyünkre, kinek elsődleges feladata a szoftvereinket használó partnereink technikai segítése, telefonon és interneten keresztül végzett support. A pozíció betöltéséhez elengedhetetlen feltétel alapszintű tájékozottság a növénytermesztési technológiákról, a jogszabályok által előírt kimutatások, (gazdálkodási napló, permetezési napló, nitrátjelentés stb.) kitöltési módjának pontos ismerete, komoly jártasság számítógép, tablet és okostelefon használatában.

 • 2016. március 24. 11:19

  2016. április 1. és 2016. május 15. között minden JD-Office (John Deere monitorok), és ISO-Office (ISO monitorok) programcsomagra 10% kedvezményt biztosítunk a vételárból, amennyiben a csomag tartalmazza a Precíziós gazdálkodás modult és legalább 200 hektár területre Talking Fields térképeket is rendelnek.

 • 2016. január 26. 18:31

  A Smart Farming Kft. legújabb szolgáltatása egy oyan precíziós talajmintavétel, ahol a mintázandó raszterek kialakítása a Talking Fields zónatérképek alapján történik. Így lehetőség nyílik olyan, szabályatlan alakú, de az előre meghatározott méretű raszterek megtervezésére, mely a a hasonló termőképességű területek összevonásán alapul.

 • 2015. december 6. 17:30

  Mind az AO Agrár-Office, mind a JD-Office szoftvercsomag új, 1.7.7.15 verziója elkészült és a felhasználók rendelkezésére áll. A szoftverekben számos változtatás történt, komoly mennyiségű új funkcióval gazdagodtak. Ez a verzió tartalmazza a jogszabályi változások miatti új kimutatásokat is.  

  Legfontosabb újdonságok:

   

 • 2015. november 17. 21:49

  A mezőgazdaság digitalizációja már jó 20 éve elkezdődött. Először csak egyszerű nyilvántartó programok jelentek meg, majd ezeket követték a komplex termelésirányító rendszerek is. Ezzel párhuzamosan a gépeken is megjelentek a fedélzeti elektronikai eszközök és a GPS antennák. Mára a gépeken kialakult az a hardverállomány, mely megfelelő irodai szoftvert igényel a benne lévő lehetőségek optimális kihasználásához. Ennek a folyamatnak volt fontos mérföldköve az AO Agrár-Office és a JD-Office programcsomagok megjelenése.