GPS eszközök

A piacon található sokfajta GPS eszköz közül, kizárólag MobileMapper és ProMark készülékeket forgalmazunk, igaz ezek közül több típust is, melyek felhasználási területe is ennek megfelelően egymástól eltérhet. Ezeken a készülékeken a Windows Mobile 6.5 operációs rendszer fut, így gond nélkül telepíthető rájuk az AO GPS Mobile területfelmérő szoftverünk, melynek használatával a területmérési eredmények automatikusan importálhatók mind az AO Agrár-Office, mind a JD-Office programcsomagokba. A készülékekre természetesen további programokat is lehet telepíteni.

A MobileMapper 20 készülék kompakt és könnyű kialakítása révén, teljes és könnyen használható térképező megoldást nyújt méteres pontossággal valós időben. Ez a készülék a méltán népszerű MobileMapper 10 új, korszerűbb kiadású változata. A MobileMapper 20 készülékkel javíthatja helyhez rendelt adatbázisai minőségét, növelheti hatékonyságukat és csökkentheti működési költségeit.

A GIS adatgyűjtésre és térképezésre tervezett MobileMapper 120 beépített GSM kommunikációval valamint a hatékony ASHTECH Z-BladeTM technológiával rendelkezik. A levédett Z-Blade technológia lehetővé teszi a MobileMapper 120 számára a megbízható működést extrém GNSS körülmények között is, ugyanakkor biztosítja a GIS szakemberek minden igényét kielégítő nagy pontosságot. A MobileMapper 120 tartalmazza a legkorszerűbb képességeket egy elegáns, kompakt, könnyű és hordozható készülékben, ezért élménnyé teszi a terepi munkát a felhasználók számára.

A ProMark 120 GPS L1 készülék segítségével az RTK összes előnyét használhatja a területfelmérés során.