Megjelent az 1.7.8.15 programverzió

Vissza

November végétől már elérhető az AO Agrár-Office és a JD-Office programcsomagok új verziója. A programok sok újdonsággal rendelkeznek, melyek közül talán a három legfontosabb a következő:

1. Automatikus on-line update 

Az új 1.7.8.15 verzió a telepítés után már lehetővé teszi mind a program, mind egyes modulok automatikus frissítését, amennyiben a számítógép internet kapcsolattal rendelkezik. Az alapbeállítás szerint a program naponta ellenőrzi, hogy van-e letölthető újabb verzió, vagy szervízcsomag. A letöltéshez nincs szükség külön felhasználónév és jelszó megadására, az egész folyamat automatikusan zajlik, hasonlóan az operációs rendszer frissítéséhez.

2. Megújult kezelőfelület touch képernyő optimalizálással

Annak érdekében, hogy a programmal érintő képernyős eszközökön is kényelmesen lehessen dolgozni, az 1.7.8.15 verzióban megújultak az ikonok valamint méretezhetők lettek. Ezenkívűl egy egyszerű beállítási opció segítségével is át lehet állítani a kezelő felületet annak megfelelően, hogy hagyományos képernyőn egérrel, vagy érintőképernyőn kézzel dolgozunk.

3. Online Connector mobil eszközökhöz

Az Agrár-Office és a JD-Office programok rendelkeznek olyan IOS és Android applikációkkal is, melyek lehetővé teszik (akár internet kapcsolat nélkül is) a számítógépen tárolt adatok megjelenítését mobiltelefonon vagy táblagépen, akár a táblán is. Az applikációkkal új munkaműveletek is könyvelhetők illetve akár feladatok is fogadhatók. Az Online Connector mindezt teljesen egyszerűvé teszi és az adatok exportálása, importálása a programba ugyanazt a kezelői felületet használja, mind a bordcomputerek esetében. Az Online Connector használatával az eddiginél többféle adat küldhető a mobil eszközökre, így többek között már a táblakontúrok is megjeleníthetőek.