JD-Office Light

A JD-Office Light verzió tartalmazza azokat az interface programokat, melyeken keresztül az irodai számítógép és a mezőgazdasági gépeken lévő bordcomputerek (monitorok) közötti adatcsere lehetővé válik.

A monitorok adatai közvetlenül beolvashatók a JD-Office programba, ahol ezek feldolgozhatók és kiértékelhetők. A munkaadatok (táblatörzskönyv) rögzítésén túl az AB vezérlővonalak, a területfelmérések és az iTEC Pro beállítások is automatikusan bekerülnek a programba. RTK használata esetén a JD-Office biztosítja a nyomvonalak és pozíciók éveken át tartó nyilvántartását és az adatok későbbi visszatöltését a monitorokra.

A JD-Office Light mind a törzsadatokat, mind a munkafeladatokat átviszi a John Deere monitorokra, ahol a gépkezelő egyszerűen le tudja hívni ezeket egy listából és máris indíthatja a gépvezérlést (pl. a változtatható mennyiségű műtrágya és növényvédőszer kijuttatást) és a dokumentálást (táblatörzskönyv).

A JD-Office Light a belépő a JD-Office programcsomagba, ez a minimális kiszerelés. Ez a modul korábban JD Reports MAP néven volt forgalomban.

Kinek ajánljuk?

A JD-Office Light azon John Deere tulajdonosoknak hasznos, akik

  • biztonságban szeretnék tudni a monitoron tárolt adataikat (komplett adatmentés számítógépre)

  • hozamtérképezést szeretnének végezni (kombájn)

  • permetezési naplót szeretnének készíteni (permetező)

  • AB vonalakat kezelnek (RTK)

  • csak GS1800 monitorral rendelkeznek