JD-Office Professional

A JD-Office Professional verzió a JD-Office Standard funkcióin túlmenően a helyspecifikus gazdálkodás funkcióit tartalmazza.

A Precíziós gazdálkodás modul segítségével a gazdálkodás új dimenziója nyílik meg a felhasználó előtt. Megtervezhetők és végrehajthatók a GPS támogatással készülő talajvizsgálatok mintavételei. Az analízis után pedig beolvashatók és mind numerikusan, mind pedig grafikusan megjeleníthetők a talajvizsgálati eredmények. A modul ezen kívűl többek között a hozamtérképek és a Talking Fields térképek kezelésére is alkalmas. Ezen adatok alapján pedig a JD-Office segítségével elkészíthetők a műtrágya kijuttatásához szükséges applikációs térképek., melyek közvetlenül exportálhatók a John Deere monitorokra. Változó tőszámú vetéshez is készíthetünk a modullal applikációs térképeket, melyekhez szinte tetszőlegesen választhatunk alaptérképet.

A JD-Office Professional verzióban lévő Precíziós gazdálkodás modul funkcionalitásában az AO Agrár-Office programcsomag azonos nevű moduljával teljesen megegyezik.

Kinek ajánljuk?

A JD-Office Professional azon John Deere tulajdonosoknak hasznos, akik

  • talajvizsgálatokat szeretnének végeztetni (GPS)

  • precíziós műtrágyaszórást végeznek (tápanyagkijuttatás)

  • változó tőszámmal vetnek

  • Talking Fields térképeket használnak (Talking Fields)

  • ISOBUS munkagéppel rendelkeznek