JD-Office Professional Plus

A JD-Office Professional Plus verzió a JD-Office Professional funkcióin túlmenően a földhasználat, földbérlet funkcióit tartalmazza.

A Földkönyv modul segítségével a földterületek helyrajzi szám szintű nyilvántartása vezethető. Itt rögzíthetjük a földbérlettel, földhasználattal kapcsolatos információkat. Könnyen és áttekinthetően kezelhetők a szerződések, az esedékes bérleti díjak kifizetése és futamidők is.

A Földkönyv modul szervesen kapcsolódik, mind a Táblatörzskönyv-GN, mind az AgroGIS modulhoz, azaz a helyrajzi számok alapadatai ezen modulokban is rendelkezésre állnak. Így akár a helyrajzi számig is visszavezethetők az agrotechnikai műveletek, vagy a térképen a még visszalévő bérleti idő alapján különböző színekkel ábrázolható az adott helyrajzi szám.

A gázolajtámogatás elektronikus igényléséhez szükséges terület és tulajdonos adatok XML formátumban átadhatók az ÁNYK program számára (J04), így a modul használatával elkerülhető a dupla adatrögzítés.

A JD-Office Professional Plus verzióban lévő Földkönyv modul funkcionalitásában az AO Agrár-Office programcsomag azonos nevű moduljával teljesen megegyezik.

Kinek ajánljuk?

A JD-Office Professional Plus azon John Deere tulajdonosoknak hasznos, akik

  • a növénytermesztés összes adatát egy programban szeretnék kezelni (integrált programcsomag)

  • döntően bérelt földterületeken gazdálkodnak

  • a földbérleti szerződéseit egyszerűen szeretné nyilvántartani