JD-Office Standard

A JD-Office Standard verzió a JD-Office Light funkcióin túlmenően egy komplett táblatörzskönyvet és Gazdálkodási Naplót (GN és Web-GN) tartalmaz. Ezzel a modullal a GS2600 (GS2) és a GS2630 (GS3) monitorok dokumentációs képessége is hasznosítható.

A Táblatörzskönyv-GN modul a táblán elvégzett műveletek rögzítésére szolgál. A program lehetőséget ad a naturáliák mellet a költségek és bevételek könyvelésére is, így a jogszabályok által megkövetelt dokumentáción túl, gazdaságossági kiértékelések széles köre is elérhető a felhasználó számára. A modul tartalmaz egy Raktárkezelő almodult is, amivel a készleteket lehet napra és értékre pontosan nyilvántartani és lekérdezni. A készletek a táblatörzskönyvben rögzített anyagmozgásokat automatikusan követik.

A Gazdálkodási Napló és a Permetezési Napló a táblatörzskönyv adataiból bármikor létrehozható, így ezek elkészítése már nem igényel többletmunkát a felhasználótól, és természetesen ezen kimutatások mind formailag mind tartalmilag megegyeznek a jogszabály által előírttal.

A JD-Office Standard verzióban lévő Táblatörzskönyv-GN modul funkcionalitásában az AO Agrár-Office programcsomag azonos nevű moduljával teljesen megegyezik.

Kinek ajánljuk?

A JD-Office Standard azon John Deere tulajdonosoknak hasznos, akik

  • a John Deere monitorok dokumentációs képességeit is ki szeretnék használni (táblatörzskönyv, Gazdálkodási Napló)

  • akik egyébként is vezetnének táblatörzskönyvet, gazdálkodási naplót

  • sokrétű kiértékelési lehetőséget szeretnének a növénytermesztési adataikból